Tigarile Electronice te pot ajuta sa te lasi definitiv de fumat !

Multi Oameni ALEG tigarile electronice circa o Modalitate de un renunta la tigarile clasice cu tutun. Ele sunt o alternativa la tigarile traditionale si multe Oameni Sunt impacati cu idee de o Vapa pentru tot restul vietii LOR, atata Timp cat Nu exista tutun implicat. Dar mai multe Oameni Doresc sa scape de dependenta de Nicotina în totalitate si Doresc Sa fie liberi de Toate viciile si dependentele LOR. Este ne Exercitiu de autocontrol Foarte mare si, în Cele DIN Urma, se economisesc bani.
Cand majoritatea persoanelor pornesc pe Drumul vaparii pentru un renunta la fumatul de tigari traditionale, CEI mai multe incep cu e-lichide de Putere de aproximativ 18 mg în Cazul în îngrijire au fumat ne pachet pe zi. This Este Taria recomandata. Cei de îngrijire fumat au 2 pachete pe zi ar trebui sa inceapa cu o tarie de aproximativ 24 mg / ml. Un pachet la o Jumatate de zi echivaleaza cu 12 mg / ml. DACA ati Fost ONU ocazional fumator Foarte, CEEA Ce inseamna Doar Cateva tigari pe zi, Va este Suficient Doar 6 mg / ml. Ideea Este de o cobori treptat concentratia nicotinei, astfel Incat sa scapati de ea în Timp.

E_Cigarette_EGO_T

Nu vo grabiti sa scapati de Nicotina DIN prima. Este mai care precizează sa faceti ACEST LUCRU la FIECARE Doua saptamani. Astfel, DACA incepeti de la 18 mg, în Cateva saptamani TREBUIE sa ajungeti pana la 12 mg. Apoi, în Inca Doua saptamani veti cobori la Full Time Nivelul de 6 mg. Dupa ce ati facut asta, VA puteti language pentru Prima data lichid ne de concentratie 0 mg. Cu Toate acestea, Nu recomandam sa Incercati sa treceti Dintr-o date la 0 mg dupa dupa ce ai vapat lichid de concentratie de 6 mg Timp de Doua saptamani. Este Foarte greu ACEST LUCRU, astfel circa ar trebui sa vapati în continuare Intre 6 mg si 0 mg, Dinozaur Alternativ FIECARE lichid. Faceti ACEST LUCRU pentru inca Doua saptamani si apoi puteti alege lichid cu Putere de 0 mg. IN ACEST clipă, consumul de Nicotina VA fi zero, si ar trebui sa se resimta Destul de bine!

Un Lucru de stiut despre lichidul cu 0 mg Este faptul Ca de Sentimentul vaping. This Este o Parte Destul de importanță o vapingului pentru mai multe Oameni, deoarece AJUTA la imitarea sentimentului de tigari traditionale. Lichidul cu 0 mg, printre altele, CEVA de la this experienta si o Modalitate de o Combate this Problema Este de o inlocui aroma aleasa de e-lichid cu o aroma ceva mai puternica. ACEST LUCRU AJUTA la compensarea sentimentului pierdut.
Dupa ce ati ajuns la concentratia de 0 mg / ml o nicotinei si simtiti circa sunteti multumit cu aromă si Sentimentul de vaping, puteti Aplica Toate principal Metodele normale de Renunțare la fumat. Astfel, o mare Parte un fumatului (atat traditionale, cat si electronic) Este obiceiul Sau rutina de un Fuma. ACEA Lasand obisnuinta la o Parte Poate fi Foarte Dificil. Multi Oameni Sunt fumatori Sociali si se Bucura de FIECARE Ocazie de a merge Afara pentru un AVEA fum ONU cu prietenii. Dar clipă DIN ce v-ati eliberat deja-de dependenta de Nicotina, aceste Aspecte Nu vo vor mai Parea atat de serioase. Ar trebui Sa fie mult mai usor sa renuntati la dependenta odata ce v-ati scapat de necesitatea de a AVEA Nicotina zi de zi.
Multi Oameni au gasit succesul in renuntarea la fumat Toate Formele de job prin utilizarea tigarilor electronice job prin scaderea treptata a intensitatii nicotinei. Este Intr-și Adevăr mult mai usor Decat incercarea folosirii plasturilor, un ORICE altceva gumei Sau. E-tigarile VA dau Sentimentul de fumat si obiceiul. Capacitatea de a diminua cantitatea nicotiei Este imens Avantaj ONU, îngrijire pe e-tigarile o au fata de tigarile traditionale. Acestea Ofera, de asemenea, si Alte beneficii Cum ar fi economisirea de bani, curatarea plamanilor, scaparea de tusea de fumator, Nu vo amenința cu cancer si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *